Lister - Ageröd Snickeri
40831
page-template-default,page,page-id-40831,page-child,parent-pageid-40828,cabin-core-1.0.1,cookies-not-set,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Listverk


Här presenterar vi våra listverk. Vi tillverkar handhyvlade listverk med en omfattande samling profilhyvlar och med den egna tillverkningen av nya profilhyvlar så kan vi erbjuda alla tänkbara former och profiler.

Vi erbjuder nu också lister hyvlade med våran 1874 års listhyvelmaskin. För den mest autentiska känslan på lister för hus och möbler från tiden 1860-1910. Även här kan vi erbjuda många profiler från våran samling antika hyvelstål samt nytillverkning efter önskemål.

För tillverkning av minde lister och speciella former för sådant som tavelramar och möblelprofiler kan vi även använda en av våra fräsmaskiner med något av de hundratals profilstålen i samlingen eller tillverka nya för speciella ändamål.

Alla lister hyvlas på beställning och minsta beställning är en meter. Lister kan hyvlas i alla träslag men kostnaden varierar självklart med träslagen.

Vill du veta mer om våra lister eller beställa så kontakta oss gärna.

Handhyvlade lister ger en speciell känsla.